Selv om det ikke er vår riktig enda er det fortsatt lov å drømme seg bort litt. Ikke minst forberede oss på hva våren har i møte.

Elsker vi ikke tanken på nyfarget hår, skinnjakke, solbriller og hvite sneakers? Kanskje også få inn litt vår i stua etterhvert?

Hva er våren trender 2019?

LUGGEN

Luggetrenden har vi sett en del av i 2018 og fortsetter videre ut i 2019. Den kan nå også være litt mer rufsete og funker for de aller fleste!

HÅRPYNT

Hårpynten har vi sett en del av i det siste og her er det ikke bare spenner som gjelder. Bruk gjerne hårbøylen, strikker i forskjellige farger og fasonger. Dette gir absolutt en ekstra touch.

BLANKT HÅR

Ta en pause fra saltvannsprayen og pudderet. Skjem bort håret ditt med “leave in-balsam” og ukentlige kurer. Dette vil nemlig resultere i et blankt og ikke minst, et sunt hår.

FLETTER


Det er ikke kun i sporty sammenhenger. Fletter kan på lik linje med krøller slå veldig godt an på fest som i hverdagen. Det er kun fantasien som stopper deg. Øv deg et par ganger først!

COPPER HAIR

Denne varme fargen kommer til å bli en hitt i 2019. Har du ikke den naturlige rødlige fargen? Kom til oss og vi hjelper deg å finne den perfekte nyansen.

VARME HJEM – LA DEG INSPIRERE

Sjekk ut bildedryss av trendfargene for 2019

Dagligleder – Maria Dimitrov, Head Oslo