Som sist måned fremmet vi Brigitte Bardot som månedens ( januar ) moteikon.
Denne måneden ønsker vi å fremme superparet Victoria og David Beckham. De forlovet seg i 1998 og giftet seg i 1999, paret har nå vært gift i 20 år i år!
Er det ikke fantastisk hvordan paret holder seg sammen? Og har vi ikke sett og tenkt gjennom disse 20 årene, wow David og Victoria! De er alltid avbildet i siste mote selv med en jordnær fremtoning. For å ikke snakke om hårforandringene til begge gjennom tidene, eller hvordan de alltid til sammen ser smashing ut.
Superparet har fire barn, Brooklyn 19 år, Romeo 16 år, Cruz 13 år og Harper 7 år.
Det er ikke bare mote og fashion paret er opptatt av:

David Robert Joseph Beckham

Fotballegende og en mann som ikke minst har satt spinn i herretrender gjennom tidene. Spesielt om man tar en kikk på de variable hårfrisyrene han har hatt gjennom tidene. Hvilken er din favoritt?
Ikke er det bare kona Victoria som har interessen for klesbransjen, selv har han gjort flere kleskolleksjoner for blant annet H&M.

David Beckham som de fleste av oss kan mene, fremstår som en flott mann med mye kjærlighet og ikke bare for sin egen familie.
Han har lenge vært ambassadør for UNICEF. I 2015 startet han “The 7 fund” med UNICEF, hvor han hjelper barn og spesielt jenter mot mobbing, vold, tvangsekteskap, og for de som ikke har hatt mulighet til utdanning.
Sjekk ut denne fine videoen : https://www.youtube.com/watch?time_continue=160&v=szXHLKmsDF

Victoria Caroline Beckham

Queen power, business woman and a loving family mother.
Etter sin sangkarriere med Spice Girls – startet hun sitt eget klesmerke, som hun fortsatt jobber hardt for.
Familien er alltid til stede for å vise sin støtte på hennes moteshow. Som hun sier om sin David ” David is such a great husband, such a great dad. The most incredible business partner that anybody could ever want,” “He really supports me in what I do”
Det er ingen hemlighet at denne dama er en fashion-entussiast og ikke minst, setter sin familie først. Dette kan man tydelig se gjennom sosiale medier.
Hun har nylig startet en youtube kanal, hvor man kan være med på hennes reise bak kullissene, hvor man blant annet får se en morsom Victoria.

Det er ikke sjeldent familien er avbildet på første rad.

Og ser det ikke ut til at datteren Harper er i ferd med å ta etter mamman sin, 7år og bob på siste motevisning, London fashionweek.

Hvilket kjedispar er din favoritt?