Altså, hva er ikke bedre enn å puste dypt ned i magen, sitte inntil hytteveggen eller uteserveringen og kjenne påskesola varme i kinnene.

Hva er dine påskeplaner? Blir det bypåske eller påske på fjellet? Har du kanskje ingenting på agendaen og skal bare være hjemme?

Vi gir deg noen tips :

Tips 1 – Hårkur


Endelig litt tid til den hårkuren du ellers ikke har tid til!
1. Sjamponer for å vaske ut all smussen
2. Bruk kur, la den gjerne sitte i 10 minutter slik at den får jobbet seg godt inn i håret ( se anvisning på kuren) Shu uemura urban moisture serien er god på fukt, og gir en myk og smidig finsh. Perfekt om du har tørt hår<3
3. Ta i conditioner for å forseile slik at du får en myk overflate.

( Produktene finner du hos oss)Tips 2 – Favoritt frisyren

Øv deg på favoritt frisyren du får hos frisøren, som du aldri får tid til å øve deg på hjemme. Enkelt tips til å starte med er å dele opp håret slik at det blir lettere å holde styring. Tenk at du skal holde varmeverktøyet på samme måte på BEGGE sider, da får du et likt utrykk.

Tips 3 – Ansiktsmaske

Lag deg en hjemmelaget ansiktsmaske, eller hør med en venn som kan anbefale deg en god en. Enkel oppskrift til hjemmelaget maske for vinterhud:

1/3 kopp kakaopulver 
3 ss fløte 
2 ts cottage cheese  
1/4 kopp med honning 
3 ts havremel 

La virke i 15 minutter. 


Tips 4 – Fotpleie

Altså, hvor deilig er det ikke å gjøre klar føttene for våren? Kanskje kan du til og med sitte ute i sola mens du gjør det!

Tips 5 – Friskluft

Dra på tur.
Om det er ved vannet eller i skogen.
Dra med deg for eksempel familien, venner eller rett og slett dra alene ut på tur.
Er det fint vær er det ekstra hyggelig så klart.
kanskje har du med deg en bok du kan lese i solen, men husk å bruke solkrem. Ta med en engangsgrill, eller lag et bål, da vel!
Kanskje har du gjemt et påskeegg i sekken du ønsker å gi til en du er glad i 😉

God gladpåsk! 😉