I dag tar vi for oss de beste hårtrend-frisyrene til herre for vår/sommer 2019. Sjekk dette! I år er nøkkelordet “LETTSTELT”.

The Textured Crop

Denne er perfekt for deg som gjerne har litt naturlig fall. Hold det relativt kort på sidene, og rufs det til på toppen mens du jobber deg mot pannen og ikke motsatt.

The Undercut Quiff

Denne har vi sett mye av tidligere i 2018. Denne versjonen fortsetter, men finishen skal ikke være like “glatt” som vi har sett den være tidligere. I år er den litt mer “never mind” og lite tilgjort.

The Tapered High & Tight

Er du lei av lengre hår? Vurderer du å gi deg selv en kort frisyre? Kanskje er du ikke så opptatt av stylingen?
Da slår ikke denne versjonen feil. Kort fresh og lettstelt frisyre.

The Messy Man Bob

Langt hår kan fort se ustelt ut. Tidligere kunne man forbinde langt hår med de som ikke bryr seg, men bare lar håret vokse og det blir med det. Nå med en runde opprydding hos frisøren, kan dette fort snu. Passer best for deg med naturlig fall.
Go for it!

The Buzz Cut

YES? OR NO?
Vi går for YES! Hvor badass er ikke denne looken? Begynner du å bli litt tynn i håret? kanskje titter vikene litt mer frem enn du ønsker. Eller er du bare lei av den gamle sveisen?
Her er den perfekte løsningen! Det beste av alt er at den er på listen av en av de beste hårtrendene for 2019. Med en trendy klesstil, er denne looken
HOT.

Hvilken frisyre går du for?

Av Dagligleder – Maria Dimitrov, Head Oslo