Faglig Leder – frisør i Oslo

Ole Gunnar er en fremadstormende kreativ og tekninsk frisør, som de siste tre årene har vært Head sin faglige leder. Han har jobbet med magasiner, assistert noen av bransjens dyktigste frisører og har erfaring fra trend visninger.

Ole Gunnar er derfor en viktig del av head sitt team, og preger våre offisielle mote bilder og trend visninger. Som Head sin representant var han også på gjesteopptreden hos motehuset Vivienne Westwood som hår stylist, for frankrikets mest anerkjente moteskole eksamensprøve! Han har videre hovedansvar for opplæring i frisørsalongene våre, samt gir han alle våre kunder innsikt i i nye trender.

Som faglig leder  tilrettelegger Ole Gunnar for avvikling av fagprøvene i bedriften, og er instruktør i det daglige arbeidet. Han er hovedsakelig frisør i vår avdeling i Oslo, men er også ukentlig tilstede i våre salonger i Stavern og Larvik.
Vi i Head har en stor glede og stolthet i vår kreative og faglige leder

– Head

Noen ord fra Ole Gunnar:

– Jeg henter inspirasjon fra magasiner og trend visninger, men også hva som rører seg i et “bybilde”. Mennesker som man møter og ser på gaten, og hva de kombinerer av hår og klær. De alltid spennende impulsene fra en weekend i New York og London´s pulserende storbymiljø, er noe av det som gir stor kreativ tilfredstillelse. Sosiale medier har også blitt et senter for inspirsjon for kreativitiet.

Head har også valgt å bruke dette som en plattform for det som opptar oss i dagens motebilde.

Mitt dype engasjement til frisøryrket gjør at jeg setter det som et personlig krav, at alle våre frisører skal kunne gi deg en velfortjent opplevelse hos oss i Head. Med resultat i en teknisk og moteriktig frisyre.

Mvh
Ole Gunnar
Kreativ og faglig leder