HÅRPRODUKTER

SHU UEMURA   /THE ART OF HAIR


Shu Uemura er toppen av japansk luksus og hvert produkt er en del av et
skjønnhetsrituale. Ingrediensene er utvalgte og er foredlet med hjelp av
innovativ teknologi. I produktene finner man for eksempel musk,
roseolje, tefrøolje og arganolje.
Grunderen Mr. Shu Uemura er verdenskjent som en mester av moderne
skjønnhet. Shu Uemura er synonymt med artistisk uttrykk, renhet og
kvalitet.

REDKEN   /BANEBRYTENDE PRODUKTER


Redkens banebrytende forskning har i mer enn 50 år gitt oss avanserte produkter til profesjonelle salonger. Teknologien som bygger på proteiner og lav pH knytter alle Redkens produktserier sammen.

En komplett produktserie med shampooer, conditioners og kurer som arbeider for å forbedre hårets struktur fra innsiden og ut. Dette er mulig fordi vår hårpleieserie er spesialformulert med Redkens patenterte
Interlock Protein Network. Dette er et transportsystem som tilfører en kombinasjon av aktive ingredienser både til hårets indre struktur og til overflaten.

JOICO   /PRISVINNENDE HÅRPLEIE


Prisvinnende JOICO er ledende innen profesjonell hårpleie i mer enn 65 land, og i mer enn 30 år har ditt hår vært Joicos viktigste oppgave.
JOICO tilbyr ikke bare hårprodukter, men også de beste løsningene for ditt hår.
JOICO har oppdaget den eksakte peptidlenken, som er avgjørende for å reparere skadet og svekket hår på best mulig måte.
Den nye teknologien Bio Advanced Peptid ComplexTM kopierer hårets DNA, for å kunne tilby den ultimate gjenoppbygging til et skadet hår.

KEVIN MURPHY   /VEKTLØS TEKNOLOGI


Kevin.Murphy er hårprodukter som er inspirert av hudpleie, og som er basert på vektløs teknologi for maksimal ytelse, samt en naturlig look. Produktene er inspirert av det beste fra naturen, og er produsert av fornybare og bærekraftige kilder. Produktene inneholder rene essensielle oljer, planteekstrakter og naturlige antioksidanter.

DAVINES   /NATURLIGE INGREDIENSER


Davines mål er å inspirere og å forbedre kvaliteten av håret, samt å bidra til klimakutt.  Der det er mulig benytter man organiske og eco-sertifiserte ingredienser med naturlig opprinnelse, produsert med energi fra fornybare og bærekraftige kilder.
Gjennom å benytte slike ingredienser opprettholder man kultiveringen av grønnsakene, plantene og fruktene, og tar vare på gamle håndverks- og landbrukstradisjoner.
De samme retningslinjene gjelder også for Davines emballasje.

Produktene er lette og perfekt for et nordisk hår. Hos Head frisør har vi et stort utvalg av Davines.