Kevin Muphy

Kevin Murphy er et ikon innen mote bransjen og er en av de mest ettertraktede hårstylistene til motevisninger, filmer og magasiner.
Kevin har gjort forsidene til Vogue, Harpers Bazaar, Vanity Fair, Elle, Marie Claire og GQ. Kevin Murphy som står bak den ikoniske ”beach hair” looken som er populært både hos kvinner og menn.

På oppdrag for de store motehusene opplevde Kevin at modellenes hår og make -up endret seg flere ganger i løpet av dagen. Hår ble i løpet av dagen veldig tungt og livløst, samt at det ikke fantes produkter tilgjengelig som oppfylte kravene til en profesjonell stylist.
Derfor skapte han sine egne produkter for å imøtekomme behovet til enhver profesjonell stylist. Produkter som er enkle å bruke med god ytelse og kan vare hele dagen.

”Mangelen på produkter med ytelsen jeg trenger på et fotooppdrag fikk meg til å se utenfor konvensjonelle hårprodukter, og nærmere på de fremskritt som gjøres innen hudpleie.”
– Kevin Murphy

Produktene
Kevin Murphy produktene er inspirert av hudpleie, og er basert på vektløs teknologi for maksimal ytelse og en naturlig look. Produktene har det beste fra naturen, og er produsert av fornybare og bærekraftige kilder. Produkt serien inneholder planteekstrakter, rene essensielle oljer og naturlige antioksidanter.

Murphy anerkjenner alvoret rundt klimaforandring, og av den grunn benytter man seg derfor kun av emballasje som er resirkulerbar, resirkulert eller biologisk nedbrytbar.
og lages av naturlige ingredienser som er bærekraftig, fornybar og høstet i fri natur.

Kevin.Murphy er stolt samarbeidspartner med Al Gores The Climate Reality Project

Produktene er også akseptert av People for Ethical Treatment of Animals (PETA) som et anbefalt ”Cruelty Free” selskap. Se etter Cruelty Free kaninen på alle Kevin.Murphy produkter.

Alle de unike og eksklusive produktene får du kjøpt i Head salongene