MAKEUP

NARS   /FASHION


NARS Cosmetics er et fransk kosmetikk og hudpleieselskap grunnlagt av makeupartist og fotograf François Nars i 1994.

Kosmetikk linjen begynte med tolv leppestifter som solgtes på Barneys
New York. Siden den gang har NARS laget ulike flerbruksskjønnhetsprodukter, og de er nå er et datterselskap av Shiseido.

Den populære make up serien får du kjøpt hos Head frisør i Oslo og Larvik

EVA GARDEN   / CUTTING EDGE


Eva Garden er en italiensk makeupserie med hudpleiende ingredienser som er skånsom for huden.

Serien produseres i Milano av den verdensledende makeup produsenten Intercos. Intercos produserer også MAC, Dior, Chanel og flere anerkjente merker. Eva Garden fornyer seg fire ganger i året for å tilpasse seg markedets trender. Nye produkter/fargenyanser kommer til, og enkelte produkter forsvinner ut av kolleksjonen.

Oppdag denne eksklusive italienske make up serie med enestående kvalitet, men minst like viktig, de fornyer seg fire ganger i året for å tilpasse seg trender, produkter og nyanser slik at serien til enhver tid har tidsriktige produkter og fargenyanser som markedet ønsker.

NILENS JORD   /FRI FOR PARABENER OG PARFYME


Kvalitet er nøkkelord for Nilens Jord. Og med det i fokus har man skapt en av markedets beste makeup serier.

Ved å fjerne parfymen, parabener og eteriske oljer var Nilens Jord banebrytende for sin tid.Nilens Jord er kompromissløse når det gjelder utviklingen av make up av høy kvalitet. Men man stiller også store krav til ingrediensene. Parfyme og eteriskes oljer hører ikke til i makeup. Vi vil heller selv bestemme, hvor vi anvender parfyme, og det er aldri direkte på huden.

Kom innom å test denne unike make up serien.