«The devil is in the details»

La oss presentere vår dyktige kollega, Håvard – en person hvor detaljene virkelig teller. Det er disse finessene som skiller Håvard ut; han er dedikert og inspirert av den anerkjente frisøren, Vidal Sassoon. Håvard har opparbeidet seg en solid utdannelse i London, hvor han er sertifisert ved prestisjefylte Sassoon Academy.

Med årene har Håvard ikke bare perfeksjonert sitt håndverk, men også delt sin kunnskap bredt. Han har vært en ettertraktet kursleder for Sassoon og Sebastian i Norge og har reist flittig landet rundt for å undervise andre frisører i avanserte teknikker og de nyeste hårtrendene.

Vår kollega har også en rik interesse for historie, spesielt motens utvikling gjennom tidene, og innsikt i hvordan ulike epoker har påvirket trendene vi ser i dag. Vi er privilegerte som kan arbeide side om side med Håvard, og er stolte over at han er en del av vårt team.

For de som ønsker å oppleve Håvards ekspertise personlig, kan han finnes på solkysten av Norge, i hjertet av Grimstad. Med sin unike kombinasjon av teknisk dyktighet og historisk innsikt garanterer Håvard en frisør-opplevelse utenom det vanlige.

Del: