Konsultasjon -Samtalen om ditt hår og nye «look» 

Noen tanker fra oss om viktigheten av konsultasjon og hvordan du som kunde kan forberede deg for å få det beste resultatet.

For det første, la oss snakke om hodebunnens naturlige tilstand. Vår hodebunn produserer oljer som tjener som beskyttelse, spesielt når det kommer til håndtering av forskjellige behandlinger. For å bevare denne naturlige barrieren, anbefaler vi at du ikke vasker håret rett før en frisørtime. Dusj gjerne dagen før din avtale og la håret være så naturlig som mulig. Dette betyr å unngå produkter som kan legge igjen rester i hodebunn og hår.

Frekvensen av dine frisørbesøk kan variere avhengig av hårtype og stil, men en generell rettesnor er hvert femte til sjette uke. Noen kunder velger lengre mellomrom mellom besøk, mens andre foretrekker hyppigere stell.

Når det gjelder å kommunisere dine ønsker til frisøren, kan bilder være svært nyttige. Det hjelper oss å forstå hva du mener med begrepene «kort» eller «lang» frisyre og gir oss innsikt i din ønskede hårfarge. Husk at å kopiere en frisyre nøyaktig kan være utfordrende, siden individuelle hårtyper spiller en stor rolle i sluttresultatet. Et bilde gir oss en ide om dine ønsker, men vi må justere forventningene etter hva som er realistisk for din spesifikke hårtype.

For å gi deg mest grundig og nøyaktig konsultasjon, er det essensielt at vi får se og kjenne på håret ditt, og forstå hårets historikk. Hvert hår er unikt, med ulik bakgrunn og egenskaper, og vi kan derfor ikke garantere at resultatet blir 100 % som på bildet.

Det vi kan garantere, er at vi alltid vil gjøre vårt ytterste for at du blir fornøyd, basert på mulighetene du har. Vårt mål er å skape en tilpasset stil som både reflekterer dine ønsker og komplimenterer dine naturlige egenskaper.

Vi ser frem til å gi deg en personlig og tilfredsstillende opplevelse i vår salong! 

Del: