HÅRPRODUKTER

SHU UEMURA   /THE ART OF HAIR


Shu Uemura er toppen av japansk luksus og hvert produkt er en del av et
skjønnhetsrituale. Ingrediensene er utvalgte og er foredlet med hjelp av
innovativ teknologi. I produktene finner man for eksempel musk,
roseolje, tefrøolje og arganolje.
Grunderen Mr. Shu Uemura er verdenskjent som en mester av moderne
skjønnhet. Shu Uemura er synonymt med artistisk uttrykk, renhet og
kvalitet.

ORIBE   /GLAMORØS HÅRSTYLING


Oribe ble grunnlagt av den anerkjente stylisten Oribe Canales. Oribe er et verdens mest ettertraktede merker innenfor hårpleie og styling. Produktene er designet for de mest kresne stylistene og kundene. Alle produktene brukes på sett, backstage og i de mest anekjente salonger i verden for å garantere de beste resultater. Oribe har filosofien på at sunt hår er selve grunnpilaren for sexy og glamourøs hårstyling.

Oribe produktene er formulert uten parabener og sodium klorid. Oribe kan brukes på farget og keratin-behandlet hår. Produktene inneholder UV-beskyttelse.

JOICO   /PRISVINNENDE HÅRPLEIE


Prisvinnende JOICO er ledende innen profesjonell hårpleie i mer enn 65 land, og i mer enn 30 år har ditt hår vært Joicos viktigste oppgave.
JOICO tilbyr ikke bare hårprodukter, men også de beste løsningene for ditt hår.
JOICO har oppdaget den eksakte peptidlenken, som er avgjørende for å reparere skadet og svekket hår på best mulig måte.
Den nye teknologien Bio Advanced Peptid ComplexTM kopierer hårets DNA, for å kunne tilby den ultimate gjenoppbygging til et skadet hår.

KEVIN MURPHY   /VEKTLØS TEKNOLOGI


Kevin.Murphy er hårprodukter som er inspirert av hudpleie, og som er basert på vektløs teknologi for maksimal ytelse, samt en naturlig look. Produktene er inspirert av det beste fra naturen, og er produsert av fornybare og bærekraftige kilder. Produktene inneholder rene essensielle oljer, planteekstrakter og naturlige antioksidanter.

GHD  /INNOVATIV HÅRSTYLING


GHD er verdenskjent for sine innovatiove, effektive og praktiske stylingverktøy av meget høy kvalitet. Du kommer garantert til å finne en rettetang, krølltang, hårføner eller et annet stylingverktøy som blir din favoritt!