HÅRPRODUKTER

SHU UEMURA   /THE ART OF HAIR


Shu Uemura er toppen av japansk luksus og hvert produkt er en del av et
skjønnhetsrituale. Ingrediensene er utvalgte og er foredlet med hjelp av
innovativ teknologi. I produktene finner man for eksempel musk,
roseolje, tefrøolje og arganolje.
Grunderen Mr. Shu Uemura er verdenskjent som en mester av moderne
skjønnhet. Shu Uemura er synonymt med artistisk uttrykk, renhet og
kvalitet.

KÉRASTASE  /VERDENSLEDENDE PÅ HÅR OG HODEBUNN


Den franske produkt serien Kérastase er den fremste på hår- og hodebunn i verden, faktisk helt siden 1964.

Kérastase kombinerer pleie og teknologi, noe som reflekteres i produktsortiment. Produkt serien består av helt unike shampooer, balsam og hårkurer. Kérastase tar deg med inn i en verden av luksuriøse kombinasjoner av konsistenser og dufter som gir deg en unik opplevelse av velvære!

Oribe produktene er formulert uten parabener og sodium klorid. Oribe kan brukes på farget og keratin-behandlet hår. Produktene inneholder UV-beskyttelse.

JOICO   /PRISVINNENDE HÅRPLEIE


Prisvinnende JOICO er ledende innen profesjonell hårpleie i mer enn 65 land, og i mer enn 30 år har ditt hår vært Joicos viktigste oppgave.
JOICO tilbyr ikke bare hårprodukter, men også de beste løsningene for ditt hår.
JOICO har oppdaget den eksakte peptidlenken, som er avgjørende for å reparere skadet og svekket hår på best mulig måte.
Den nye teknologien Bio Advanced Peptid ComplexTM kopierer hårets DNA, for å kunne tilby den ultimate gjenoppbygging til et skadet hår.

KEVIN MURPHY   /VEKTLØS TEKNOLOGI


Kevin.Murphy er hårprodukter som er inspirert av hudpleie, og som er basert på vektløs teknologi for maksimal ytelse, samt en naturlig look. Produktene er inspirert av det beste fra naturen, og er produsert av fornybare og bærekraftige kilder. Produktene inneholder rene essensielle oljer, planteekstrakter og naturlige antioksidanter.

GHD  /INNOVATIV HÅRSTYLING


GHD er verdenskjent for sine innovatiove, effektive og praktiske stylingverktøy av meget høy kvalitet. Du kommer garantert til å finne en rettetang, krølltang, hårføner eller et annet stylingverktøy som blir din favoritt!

L’Oréal


Produktene til L’Oréal Professionnel går helt tilbake til 1907, da den franske kjemikeren Eugéne Schueller utviklet en hårfargeformel som revolusjonerte frisørverdenen. To år senere grunnla han selskapet L’Oréal. Siden den gang har L’Oréal holdt lidenskapen hans i live ved å skape de mest innovative produkter. Hårpleie produkter som fortsatt er verdens ledende i hele verden.

Showpony Professional 


Hår extension som besitter den ultimate kombinasjon av erfaring, kvalitet, innovasjon og utdannelse. Showpony ligger også helt i tet når det gjelder mote og hårtrender. De er anerkjent for sin enestående kvalitet og sitt innovative utvalg produkter.