JOBB HOS OSS

HVEM ER VI?


Head frisør har en sterk visjon om at kunnskap er det som flytter oss fremover, og sammen er vi best! Head frisør er stolt medlem av den verdensomspennende organisasjon Intercoifurre. En frisør organisasjon, der du blir forespurt / invitert til å delta. Med hovedsete i Paris. Head har i dag fem salonger fordelt på Oslo, Fornebu, Grimstad og Larvik
Head Frisør har sitt eget art team, som er under ledelse av Ole Gunnar Sveen og Håvard Kristensen. Art teamet utvikler unike frisyre kolleksjoner, som laget til inspirasjon for vårt team og bransje kollegaer. Teamet holder også egne kurs og seminarer, der man lære og mestre teknikkene i de ulike kolleksjonene.
Loreal er vår hoved leverandør, med sine eksklusive produkter Shu Uemura og Kerastase. I våre salgs hyller finner du også pleie og styling seriene Kevin Murphy, Joico og Sassoon

Vår fremtid. Din fremtid. 

Vi er av den oppfatning at fremtidens frisør kunder vil stadig stille høyere krav til særpreg, atmosfære, tidsbruk, kvalitet og service.
Vårt felles mål er:
 • Vi skal være profesjonelle i salg av tjenester og produkter i den service vi yter
 • Vi skal ivareta og videreutvikle det særpreget salongen har.
 • Vi må tjene penger for å utvikle oss videre og for å bevare en trygg arbeidsplass.
 • Vi skal ha en arbeidsplass med riktig lønn, godt miljø og med stor grad av personlig frihet, under eget ansvar og gitte rammer
 • Vi skal ha som ambisjon at det skal være målrettet, men samtidig trivelig å jobbe for Head frisør
 • Tiden hos Head frisør skal sees tilbake på med glede, samtidig som den har gitt livserfaring, fagkunnskap og verdifulle referanser.
Lykkes vi med intern trivsel og evner å dele denne med våre gjester, er det ingen begrensninger for hva vi kan få til. Sammen skal vi skape de personlige og unike opplevelsene våre kunder betaler for og fortjener.
Head Visjon: Vi skal levere over forventning!

FRISØR – En del av et unikt team


Våre frisør salonger representerer kreative og pulserende arbeidsplasser med unike utviklingsmuligheter for deg som frisør.
Vi tilbyr våre frisører spennende kurser, både internt og eksternt, der du får muligheten til å bruke og finne ditt potensiale
Vi søker  deg som har høy fagkompetanse og deler våre verdier for faget og arbeidskulturen vi så høyt verdsetter.
Som frisør hos oss må du være opptatt av kvalitet, et godt håndverk og førsteklasses kundeservice. Du må også ha fagbrev, samt snakke godt norsk, engelsk eller et annet skandinavisk språk.
 
Hva kan vi tilby deg:
 • Bli vår nye stjerne i Head Universet
 • Konkurransedyktige lønn og utviklings betingelser
 • 5 unike salonger med dyktige og inspirerende kollegaer
 • Kontinuerlig faglig utvikling gjennom våre fagdager og fagplan for frisører
 • Personlig oppfølging og veiledning, så du kan nå dine mål sammen med oss
 • Bli med i vårt Art Team på spennende oppdrag innen mote og styling
 • Bli kursholder sammen med vår art director
 • Kunne bidra på fotoshoot og være en del av et kreativt team
 • Jobbe med bransjens mest eksklusive og trendy produkter
 • Oppfølging fysisk og digitalt på oppdatering av kunnskap om produkter og nye teknikker

LÆRLING – Opplærings bedrift


Head frisør er en godkjent lærebedrift av utdanningsetaten.
Vi er seriøs og engasjert som opplæringsbedrift for å holde faget vi «brenner» for i live.
Med en eget utviklet og produsert fagplan, tar Head Frisør stor stolthet i sine lærlinger. Det er treningsdager en dag i uken, som er under ledelse av faglig leder eller instruktør. Lærlingene skal ordinært igjennom 2 års læreplan hos oss. Vi ønsker du skal så fort som mulig få komme i kontakt med kunder for å skaffe deg den erfaringen som trengs for å kunne lære frisørfaget.
Når man får en læreplass hos Head Frisør betyr det at man har fått en unik og spennende mulighet, som betyr at vi tror på deg, og at du har det som skal til for å lykkes.

Når du er ferdig med læretiden får du muligheten til å ta svennebrev i frisørfaget, samt vi tar dialogen for en eventuelt jobb hos oss som ferdig utdannet frisør.

Send CV & søknad til: Post@headhair.no

«Head Frisør skal være en arena der den enkelte ansatte skal kunne utvikle seg og lykkes»  –  Tor Daniel Berge