Personvernerklæring

Personvernerklæringen som angir våre retningslinjer for personvern. Personvernerklæringen beskriver hva informasjon vi samler inn om våre kunder via våre hjemmesider. Og hvordan vi samler inn og bruker opplysningene og hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter.

Datatilsynet fører tilsyn med loven. «Personopplysninger» er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk person, f.eks. navn, bostedsadresse og epost.

Innsamling, sammenstilling, lagring og utlevering og annen behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Loven stiller bl.a. strenge krav til konfidensialitet og sikkerhet ved behandling av personopplysninger.

Ansvarlig

Det er den behandlingsansvarlige som er ansvarlig for at behandlingen av personopplysninger skjer i henhold til loven.

Daglig Leder er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger. Med «behandlingsansvarlig» menes i loven den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal benyttes.

Hvilke typer personopplysninger som behandles

Kunde informasjon lagrer vi kontaktinformasjon som inkludert navn, telefonnummer, epostadresse, behandlings og kjøpshistorikk.

For å imøtekomme lovpålagte regler for regnskap og lønn lagrer vi nødvendig informasjon for å føre regnskap.

Vi lagrer epost og skriftlig kommunikasjon vi mottar fra deg.

Når vi mottar opplysninger fra deg ved at du samtykker til å delta i noen av våre spørreundersøkelser eller konkurranser, motta nyhetsbrev, markedsrapporter, eller diverse aktiviteter, så lagrer vi disse opplysningene.

Ved at man benytter seg av tjenestene vi tilbyr, kan opplysninger om bruk, navigasjon, teknisk utstyr, internettforbindelse og enheter som benyttes automatisk bli registrert av våre analyseverktøy og tekniske logger.

Hva opplysningene brukes til

Behandling av kontaktopplysninger er formålet relatert til ditt kundeforhold hos oss. Opplysningene vi mottar fra deg lagres for å kunne administrere kundeforholdet ditt, og levere deg de beste tjenester, tilrettelegge behandlinger og skape tilgjengelighet.

Dette omfatter bl.a. timeregistrering, avtalepåminnelser, fordelsprogram og kampanjer i vårt bonusprogram, kundeklubb, markedsføring og kommunikasjon i forbindelse med ditt kundeforhold,

Opplysningene som automatisk blir registrert av våre data og tekniske logger om navigasjon, bruk, internettforbindelse, teknisk utstyr mv. brukes også i administrasjon av kundeforholdet. Det bidrar til at tjenestene hele tiden fungerer slik de skal, og holder en høy standard og kvalitet.

Opplysningene gir oss også muligheten for å forbedre brukeropplevelse på ulike tekniske plattformer og enheter du måtte benytte. Vi samler også statistikk og kartlegger trender for å kunne forbedre og effektivisere våre tjenester.

Hvor lang tid oppbevares opplysningene

Head Frisør oppbevarer personopplysningene kun så lenge det er nødvendig.

Basert på de formål som er beskrevet eller for å oppfylle enkelte lovkrav. Lagringstiden for ulike typer opplysninger vil kunne variere.

Bokføringsloven krever at fakturaopplysninger må lagres i minst 5 år.

Kontaktopplysningene har vi behov for å lagre så lenge du er kunde hos oss for å kunne gi deg best mulig service og tjenester dersom du ønsker å benytte våre behandlings tjenester, mens andre typer opplysninger som for eksempel eposter og chat logg kan ha et kortere lagringstid.

Opplysningene -Hvem deler vi dem med?

Det er en tredjeparter som utfører tjenester for oss og hjelper med drift og levering av tjenester. Tredjeparter har tilgang til relevante opplysninger til bruk av formålene som tidligere er beskrevet.

Det er skriftlige avtaler med tredjeparter som vi stiller tydelige krav om å følge gjeldende personvernlovgivning, og dette inkludert kravene til informasjonssikkerhet.

Ved lov eller rettslig avgjørelse eller nødvendig for etterforskning av mulige lovbrudd mot vår virksomhet, er man pålagt til å utgi relevante opplysninger til berettigede  eller offentlige myndigheter.

Hvordan vi beskytter opplysningene

Ved at vi systematisk planlegger informasjonssikkerhet og bruker tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte lagrede personopplysninger.
Der vi deler personopplysninger med tredjeparter stiller vi krav om informasjonssikkerhet.

Piksler og Informasjonskapsler

Ved a besøke våre nettsider registrerer vi automatisk informasjonskapsler via Google, piksler og YouTube

Informasjonskapsler er datafiler som lagres på data eller en annen enhet som du bruker på nettsteder og tjenester på internett. En piksel er et usynlig merke plassert på enkelte internettsider.

Vi bruker informasjonskapsler bl.a. for å måle trafikken på våre nettsider og få informasjon om hvilke deler av vårt nettsted som er mest besøkt til hvilke tider, hvordan de besøkende navigerer på nettstedet og varigheten av besøket. Dette for å sikre og forbedre tjenestene og funksjonaliteten til vår nettside. Piksler brukes til å gi oss informasjon om hvordan vår markedsføring virker.

Linker til andre tjenester og nettsider

Nettsidene våre kan inneholde lenker til andre nettsteder og enkelte av våre tjenester kan gi deg tilgang til tjenester fra tredjeparter. Head Hair & Beauty er ikke ansvarlig for andre eksterne nettsteder.

Kontaktinformasjon

For informasjon angående personvernerklæringen eller bruk av personlig informasjon, kan du kontakte oss på email: post@headhair.no. Du kan også benytte følgende kontaktinformasjon:

Head Hair & Beauty AS

Heagdehaugsveien 30

0352 Oslo