OSLO

KONTAKT INFO /Head Frisør Oslo


 • Head Frisør Oslo

 • Hegdehaugsveien 30, 0352 Oslo.

 • Man – Ons: 9 – 19  Tors: 9-20

 • Fre: 9 – 19  Lø: 10-18

KART /Head Frisør Oslo


FRISØRER /HEAD FRISØR OSLO


Marcus Hem /Senior frisør

Adriana / Senior Frisør

Junior Silva /Frisør

Alex /Senior Frisør

HER FINNER DU HEAD FRISØR OSLO


 • Head Frisør Oslo ligger i hjerte av hovedstaden i Homansbyen, nederst på Majorstuen! Hit kommer du deg via trikk, buss og t-bane, ellers så er det gangavstand fra både Nationaltheatret og Majorstuen.

  Homansbyen er en bydel på Frogner med sentral beliggenhet og som ligger mellom gatene Pilestredet i øst, og Uranienborgveien i vest, rett bak det kongelige slott. Salongen er omringet av de kjente gatene Josefines gate, Oscars gate, Grønnegata samt Underhagsveien.

 • Hegdehaugsveien er en eksklusiv og travel handlegate, som er knyttet til Bogstadveien.
  De to handelsgatene har et kommersielt samarbeider om handel og aktiviteter. To ganger i året arrangeres Bilfri markedsdag på Majorstuen og Hegdehaugsveien, som blir besøkt av ca. 150.000 mennesker.

  I Hegdehaugsveien og Bogstadveien finner man mange av byens mer eksklusive klesforretninger, restauranter og frisørsalonger.

 • Head tar med stor glede del i områdets eksklusivitet og høye standard, og er nå blitt en etablert del av handelen og gatens bymiljø. Både lavpriskjeder som Hennes og Mauritz og Zara samt mer eksklusive butikker er å finne i en av norges lengste handlegate.

  For de som ønsker litt sightseeing i Oslo eller mer avlappende omgivelser kan dere ta trikken opp til fantastiske Frogner Parken, rett ved frognerbadet og se den verdensberømte skulpturen sinnatggen.

  Velkommen til Head frisør i Hegdehaugsveien 30.

 • Eventuelt kan dere ta turen til byens grønne oase øverst i Karl Johan: slottsparken. Her kan dere mate endene, beundre utendørs kunst, ta turen til slottsplassen og beundre slottets neoklassiske og spektakulære arkitektur kombinert med vakker utsikt nedover Karl Johan og helt bort til Egertorget.